Microsoft Office Programlarını Kaldırmadan Varsayılan Ayarlara Nasıl Dönülür? Ayarları Sıfırlama Pratik Yolu



Microsoft Office ayarlarını sıfırlama nasıl yapılır? Microsoft Office varsayılan ayarlara nasıl dönülür? Excel varsayılan ayarlarına dönme, Word varsayılan ayarları sıfırlama işlemi nasıl yapılır sorularına çözüm burada ki yazıda bulabilirsiniz.

Nasıl olduğunu bilmediğiniz durumlarda Microsoft Office programlarınızı sıfırlamak isteyebilirsiniz. Bunun için programları kaldırmak zorunda değilsiniz.

Nasıl Yapılır?

Başlat Çalıştır'a gelinir ve regedit yazılır. 

Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\ sekmesine gelinir ve orada bulunan 





  • Açılan ekranda kullanmış olduğunuz Microsoft Office sürümüne göre alt kısımda bulunan değerler değişiyor. Ben 2013 kullandığım için değer 0. Diğer Office versiyonları için değerler ise:


Office 2000 : 9.0

Office 2002 : 10.0

Office 2003 : 11.0

Office 2007 : 12.0

Office 2010 : 14.0

Office 2013 : 15.0

Office 2016 : 16.0

  • Açılan olan ekrandaki “15.0” değerinin sağ tıklayıp açılan menü listesinden “Sil” seçeneğine tıklıyoruz ve işlemler bitmiş oluyor.
  • Bu işlemler yapılırken Office programlarının kapalı olması daha iyi olur. İşlemlerin ardından tekrar programı çalıştırdığınızda ayarların varsayılan ayarlara döndüğünü görebilirsiniz.

Microsoft Office Programlarını Kaldırmadan Varsayılan Ayarlara Nasıl Dönülür? Ayarları Sıfırlama Pratik Yolu Microsoft Office Programlarını Kaldırmadan Varsayılan Ayarlara Nasıl Dönülür? Ayarları Sıfırlama Pratik Yolu Reviewed by Admin on 09:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.