Paylaşım Yaparak İnternetten Para Kazanma

Gününün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçirmek zorunda kalan insanlar için yeni bir gelir kapısı diyebiliriz.

Sitelerde, forumlarda ve ya sosyal paylaşım sitelerinde ppaylaşım yaparak ta para kazanabiliyorsunuz.

Bunun için Türk girişimcilerin başlattığı projjeye bende makale yazarak destek vermek istedim. Link.TL adındaki proje ile paylaşım yapacağınız linki aşağıdaki gibi yazarak, kısalt tuşuna basıyoruz.



Örneğin; ergezer.com adresini paylaşacağım yukarıdaki gibi yazıp, kısalt tuşuna basıyorum ve sistem bana http://link.tl/XzYy gibi bir adres veriyor. Artık bu adresle paylaşım yapabilirim.

Ziyaretçileriniz, paylaştığınız siteye giderken, link.tl sunucusuna uğruyor ve aşağıdaki gibi reklam gösterimi başlıyor.


Burada dikkat edilmesi gereken ise "Reklamı Geç" diyerek bu sayfanın geçilmesidir. Ziyaretçiniz eğer bu sayfayı "Reklamı Geç" diyerek geçmezse, bu giriş sayılmayacak... Sayılanlar ise size para kazandırmaya başlayacak.

Ücretsiz üye olmak ve yönetim paneline ulaşmak için, BURAYA tıklayın.
Basit bir form doldurarak üyelik işleminizi tamamlayarak linkleri kısaltmaya başlayabilirsiniz. Unutmadan üye olurken , gerçek bilgilerinizi vermeyi unutmayın zira ödeme işlemleri buna göre tamamlanacak.

"Kayıt Ol" butonuna tıklayarak kayıt işlemlerine başlayabilirsiniz. Sistem tamamen Türkçe olduğundan takılacağınızı sanmam, yinede sorun yaşarsanız yorum bölümünden yardımcı olmaya çalışırım.

Bol kazançlar


KAZANÇ ORANLARI:
Türkiye girişlerinde 1000 ziyaretçi başına 5,33 USD ödeme hak kazanabilirsiniz. USA kazanç miktarı ise 9,33 USD olarak en fazla kazanılan ülke konumunda, eğer yabancı dilde yayın yaptığınız bir siteniz var ise iyi paralar kazanabilirsiniz.
Ücretsiz üye olmak ve yönetim paneline ulaşmak için, BURAYA tıklayın.
Paylaşım Yaparak İnternetten Para Kazanma Paylaşım Yaparak İnternetten Para Kazanma Reviewed by Admin on 15:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.