Adobe After Effects CC 2017

Adobe After Effects CC 2017
Bir program düşünün ve o düşündüğünüz program ile görsel olarak düşünebildiğiniz hemen herşeyi yapabilirsiniz..  Evet Adobe After Effects CC 'den bahsediyorum. Her türlü grafik çalışmalarında kullanılan Adobe After Effects CC ile yaptığınız herşeyi video haline getirip etkileyici çalışmalar yapabilirsiniz. Üstelik Adobe After Effects CC programı Adobe firmasının ürünü olduğundan güncel teknikleri ve internette ki neredeyse sınırsız kaynaklarıyla yeni başlayanları bile usta haline getirebilir.

Adobe After Effects CC programının temiz hali internette neredeyse yok denecek kadar azdır. Bir çoğu virüslü ve sisteminizi allak bullak edebilir, bendeki sürümünü sizlerle paylaşacağım. Unutmadan sistemlerinizde crack ve yasadışı programlar kullanmak her zaman risklidir. Eğer Adobe After Effects CC'i kurumsal olarak kullanmayı düşünüyorsanız bence lisansı ile satın almanızda fayda vardır.

Adobe After Effects CC 2017 sürümünü buradan indirebilirsiniz. Sıkıştırılmış  halde 1.6 GB olan dosya içerisinde full kullanmanız için gerekli herşey var. Tüm dilleri desteklemesi de işin diğer bir güzel tarafı. Hadi bakalım hayallerinize biraz hareket katın.

Adobe After Effects CC 2017 Kurulum:

  • İnternet bağlantınızı kesin.
  • Programı kurun.
  • İlaç dosyasını C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC 2017\Support Files buraya kopyalayın.
  • amtlib.dll dosyasına işlem yapın, dosyayı bulamazsa aratıp dosyayı işaretleyin ve patch işlemini gerçekleştirin.


Unutmadan, yorumlara bir teşekkürü çok görmeyin. iyi kullanımlar

Adobe After Effects CC 2017 Adobe After Effects CC 2017 Reviewed by Admin on 07:53 Rating: 5

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.