En ucuz VPS

Reseller paket, hosting paketlerinden sıkıldınız mı? Web sitenizin çok kaynak kullanıyor diyerek kapatılmasından, devre dışı bırakılmasından bunaldıysanız ve bu işe ayıracak ciddi paralarınız yok ise aylık 5$ 'a bir VPS sahibi olabilirsiniz.

www.digitalocean.com sitesinden BURAYA tıklayarak  üye olabilir ve aşağıdaki paketlerden birini seçebilirsiniz. Ben aylık 5$ olan paketten satın aldım. yukardaki linkten üye olduğunuzda sistem size 10$ daha ekleyecek ve 5$ ile 3 ay kullanım hakkı elde edeceksiniz.

en ucuz vps

 

Türkiye için yayın yapan siteleriniz için Amsterdam olan sunuculardan tercih etmeniz, sitenizin hızı ve ziyaretçileriniz için daha ideal olacaktır.

Sunucunuz 1-2 dakika içerisinde kullanıma hazır olacaktır. Sunucu satın alma işlemi kredi kartı veya paypal üzerinden gerçekleşiyor ve söyleyebileceğim yıllardır hizmet veren güvenilir bir firmadır.

Sunucuyu aldıktan sonra dilerseniz panelsiz kullanabilir, eğer isterseniz de ücretsiz linux web panel kurabilirsiniz. Burada Webuzo panelinin kurulum detaylarını adım adım görebilirsiniz.

 

SSD disk performansı ile site 55 saniyede size sunucuyu hazır hale getireceğini belirtiyor... Bu harika :)

2015-12-29 09-10-33 Simple Cloud Infrastructure for Developers   DigitalOcean - Google Chrome

Email adresiniz ile hemen ÜYE OLABİLİRSİNİZ
En ucuz VPS En ucuz VPS Reviewed by Admin on 12:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.