Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler ve özellikleri 2022

Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler ve özellikleri 2022

Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler Çeşitli cihaz, alet ve tıbbi cihazlar kullanılarak kan alma işlemleri ve laboratuvar teknikleri yapılmaktadır. Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpleri Yapılacak her test için farklı bir ürün formu sağlanır. Test için belirtilen ürün formatı en iyi ve en doğru sonuçları verecek şekilde tasarlanmıştır. Bu bakımdan farklı renk ve boyutlarda kan tüplerinin yapılması keyfi bir uygulamadan ziyade bir zorunluluktur. Renk ve hacim kaplaması ile birbirinden ayrılan bu ürünler üretim alanından geçerek farklı test sonucu verebilmekte ve sağlık kurum ve kuruluşlarına ulaştırmaktadır. Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler, jel dokusu varlığında serumun kandan ayrılmasını ve tüpe kan çekildiğinde serum elde edilmesini sağlar. 

Jel Pıhtı Aktivatör Serum Tüpleri genellikle hormonun mikrobiyolojik ve biyokimyasal testleri için kullanılan özel şekilli kan tüpleri olarak üretilir. 

 


Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler Hacim ve Özellikleri 

Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler, genellikle immünoloji laboratuvarlarında, bağışıklık sistemi ile ilgili hastalıkların teşhis testlerinde ve biyokimya laboratuvarlarında tercih edilmektedir. Özel bir aktivatör sayesinde pıhtılaşma sağlanır ve küpün içinde bariyer oluşturan aktif maddeler bulunur. İnert jelin yapısı, kandaki serum ile kan hücreleri arasına girerek iki ana maddenin ayrılmasını sağlar. Ortaya çıkan saf serum, doğru sonuçların alınmasını sağlayan ana malzemedir. 





 Kateterler nasıl saklanmalıdır? 

 Kan tüplerinin saklanması ve saklanması, üretim aşaması kadar önemlidir. Bu aşamada alınan örneğin bulunduğu kan tüpü, alındıktan sonra 2 saat içinde analiz edilmelidir. Numune alındıktan sonraki 2 saat içinde analiz yapılamıyorsa, kateter -

0°C'de saklanmalıdır. Donma hızı numuneye zarar verecek oranda ise ve numune bu soğuğa dayanacak durumda değilse saklama koşulu eksi 20 dereceye ayarlanmalıdır. Örneklemeden hemen sonra incelenmezse, belirtilen sıcaklıkta 2 saat saklanabilir. 


 Kan almak için hangi tıbbi malzemeler kullanılır? 

 Kanal işlemlerimde en önemli faktör kan tüpü olmakla birlikte ek materyallerin varlığı sağlık standartlarının ana şartı olarak tanımlanmaktadır. 

  •  Alkohola aŭ senalkohola desinfektaĵo 
  • Plastaj gantoj 
  • Gazo aŭ kotono 
  • Tenilo kaj pingloj 
  • Tournet 
  • Sango-kolekto kaj papilio 
  • Glubendo 
  • Malplena tubo por sangospecimeno se necese  produktoj, kiujn sanlaboristoj devas kunporti dum sangoservo. 

 Dünyadaki medikal kan problarının özellikleri Firmamızın ürettiği kan problarında 

 Laboratuvar standartlarında tanımlanan tüm özellikleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Kalite standartlarını aşan markamız tamamen yerli ve milli sermaye ile faaliyet göstermekte ve Türk sağlık sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. 

 Üretilen tüm medikal ürünler fabrikada test edilmekle birlikte kullanımdan önce de test edilmektedir. Böylece Erg Dünya Sigortası ile ürünler arası hata azaltımı neredeyse sıfıra yakın sağlanmaktadır. 

 Ayrıca web dünyası, uygulama alanında olması gereken teknik ekipmanı sağlayabilir. Doğru teşhis ve araştırmanın ilk adımı olan uygulamaya yönelik aletler üreten firmamız sürekli kalite garantisi sunmaktadır. Eto sterilizasyon hizmeti ile ilgili yazımızı da okuyabilirsiniz. 

 Ürünleri Türkiye'de uluslararası standartları karşılayan ve tüm dünyaya ulaşan 

Erg, dünya standartlarını dünya standardı olarak belirleyen, tamamen yerli bir vizyon sunan, üretimde yakaladığı kalite ve başarıyı yurt dışına taşıyan bir firmadır. Bu sağlık süreçlerinin uygulanmasına katkı sağlayan farmasötik ürünlerin kalitesini önemsiyor ve üretimimizi bu doğrultuda uyguluyoruz. Türkiye'nin sağlık sektöründeki başarısını destekliyoruz ama bu başarıyı markamız ve ürünlerimizle yurt dışına taşıyoruz. 

 Bugün onlarca çalışanımızla yaptığımız tüm üretimlerde aynı özen ve kalite standardını tek bir ürün kaybetmeden yakalamak için çalışıyoruz. 

 Edinilen bilgi ve deneyime dayanarak bugün Türkiye için bunu başardığımızı söyleyebiliriz. Türkiye tüm dünyaya tıbbi yardım sağlayan lider ülkelerden biri olana kadar durmadan çalışmaya kararlıyız. Sağlığı, kaliteyi destekliyor, sağlık tesisinize ve sisteminize güveniyorsanız, Erg her zaman çalışmanız gereken isimdir. 

 1 adet kan alma tüpünün en iyi sonucu vermesi ve tetikleyicilerin başarı oranını artırması sizler ve ülkemiz için bir avantajdır.


Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler ve özellikleri 2022 Jelli pıhtı aktivatörlü serum tüpler ve özellikleri 2022 Reviewed by Admin on 16:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.