Volim Alkol Oranı Nasıldır?

 


Volim Alkol Oranı Nasıldır?

Yukarıda da belirttiğimiz benzer biçimde Volim’in alkol oranı 14.4’tür. Bu oran, oldukça yüksek bir orandır. Aslına bakarsanız Volim’i insanoğlu genel anlamda alkol oranının yüksek olmasından dolayı tercih etmektedirler. Fiyatı öteki alkol türlerine nazaran oldukça uygundur. Bu orana bu fiyat oldukça yerindedir. Eğer ciddi bir alkol tüketicisi değilseniz 2 tanesi bile sizi çakırkeyif hayata geçirmeye yetecektir.

 

Volim Çeşitleri

Volim bahsettiğimiz benzer biçimde meyve aromalı bir içki türüdür. Piyasada satışı bulunan bir çok türü meyve aromalıdır. Aromalı bira içmeyi sevenler için oldukça uygun bir içecektir. Fakat aromalı bira sevmiyorsanız Volim size pek hitap etmeyecektir. Piyasadaki meyve çeşitleri ise şunlardır: Limonlu, vişneli, karpuzlu, elmalı, kavunlu, karışık meyveli.

Meyve aroması haricinde; enerji içeceği aromalı ve kolalı çeşitleri de mevcuttur.

 

Volim ile Ne İyi Gider

Volim içenler genel anlamda, Redbul ile içmektedirler. İkisi birbirine oldukça yakışır fakat çarpıntınız var ise ikisini karıştırmanız oldukça önerilmez. Yanında çerez, cips ve kraker benzer biçimde atıştırmalıklar oldukça iyi gitmektedir. Bilhassa yer fıstığı Volim’in yanına oldukça yakışmaktadır. Volim için tam olarak bira diyemeyiz. Zira türlerine nazaran içinde şarap, votka ve viski barındırmaktadır. Tadı o denli lezzetlidir ki yanında bir şey olmadan sek dahi tüketilebilir. Tek boyu ve standart fiyatı bulunan Volim 250ml ve 14.40 TL’dir.


adana seo ajansı

Volim Alkol Oranı Nasıldır? Volim Alkol Oranı Nasıldır? Reviewed by Admin on 16:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.