Ücretsiz Kablosuz bağlantı noktası programı (Free Wi-fi Hotspot)

Windows kurulu Wifi'li notebook veya bilgisayarınız Dağıtım noktası yapmanıza olanak sağlayan bir programdır. Bu program ile kablosuz erişim noktası oluşturabilir ve diğer aygıtlarınıza (Notebook,Cep telefonu vb.) internetinizi paylaştırabilirsiniz.

Lütfen bu programın tam anlamıyla kullanılabilmesi için bir kablosuz bağdaştırıcıya ve İnternet bağlantısına sahip olmanızı gerektirdiğini unutmayın.



Zahmetsiz kurulum

Bu uygulamayı bilgisayarınıza dağıtmak, herhangi bir karmaşık yapılandırma adımını gerçekleştirmeniz gerekmediğinden hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir.


Son Kullanıcı Sözleşmesini kabul etmeniz, sisteminizde bir hedef yol belirlemeniz ve ekrandaki talimatları izlemeniz yeterlidir. Kurulum tamamlandığında program otomatik olarak başlatılır, bu da bir masaüstü kısayol simgesi oluşturmamasını sağlar.



Basit kullanıcı arayüzü

Wi-Fi Hotspot, son derece sezgisel işlevleri entegre eden minimalist bir arayüze sahiptir, böylece geniş bir kullanıcı yelpazesinin önemli bir çaba harcamadan yeteneklerini anlamasını ve bunlardan yararlanmasını mümkün kılar.


Dahası, maksimum bağlantı sayısını ayarlamak veya paylaşmak istediğiniz bağlantıyı seçmek dahil, anlaşılması kolay birkaç parametreyi ayarlayabileceğiniz için oldukça basit bir yapılandırma menüsü ile birlikte gelir.


Sanal bir kablosuz erişim noktası oluşturun

Bu program, belirlenen alanlara bir ad ve parola yazıp ilgili onay kutusunu işaretleyerek bilgisayarınızda hızlı ve zahmetsiz bir şekilde kablosuz bir erişim noktası oluşturmanıza yardımcı olabilir.


Ek olarak, etkin noktanızı korumak için karmaşık geçiş anahtarları oluşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir rastgele şifre üreticisi sağlar. Bu araç, dört yön oku düğmesiyle birlikte gelir: yukarı ve aşağı olanlar yeni dizeler oluşturmak için kullanılırken, sol ve sağ olanlar dizi uzunluğunu artırabilir veya azaltabilir.


Rastgele parola oluşturma işlevlerine sahip hafif kablosuz erişim noktası oluşturma aracı

Sonuç olarak Wi-Fi Hotspot, bilgisayarınızda hızlı ve kullanışlı bir şekilde sanal bir kablosuz erişim noktası oluşturmanıza yardımcı olabilecek güvenilir bir uygulamadır. Basit bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir, sezgisel işlevler içerir ve ayrıca rastgele bir şifre oluşturucu içerir.

Wi-Fi Hotspot İndir

Benim uzun süredir kullandığım ve çok işime yarayan bir programdır. Program sizinde işinize yaradıysa, yorum bölümüne yorum bırakırsanız memnun olurum.
Ücretsiz Kablosuz bağlantı noktası programı (Free Wi-fi Hotspot) Ücretsiz Kablosuz bağlantı noktası programı (Free Wi-fi Hotspot) Reviewed by Admin on 10:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.