Ücretsiz Coin Kazanma

Coin dünyası Bitcoin ile sesini duyursa da, alt coinlerde yavaş yavaş kendini piyasada hissettirmeye başladı.

Bu alt coinlerden yeni piyasaya çıkacak olanlar ise yatırımcıların iştahını kabartıyor. Bugün 1 bitcoin 18bin Usd olduğunu düşünürsek, Altcoinlerden de buna yakın bir performans beklenebilir..

Sizler için ücretsiz Coin veren firmaları bulup burada paylaşacağım.

1- Action Coin (ACTN) : Otel, seyahat, restorant etkinlik vb  ödemeleri için planlanan bu sanal para, 1 Mart 2018'de hayata geçecek. Firma üye olanlara ücretsiz 1000 Action Coin veriyor. Üye olmak çok basit ve kısa sürüyor.

2- Bitexen Coin (EXEN): Türk coin olarak piyasaya çıkan EXEN Coin kısa zamanda iyi bir yol kat etti. Üye olanlara ise 100 Exen Coin ücretsiz olarak veriyor. Üye olma aşamasında telefon,kimlik onayı ve adres  onayı istiyor. Kendine ait borsasında ise Bitcoin (BTC) , Ripple (XRP), Stellar (XLM) ve kendi para birimi olan EXEN (EXEN) Coin bulunuyor ve borsa hacmi gün geçtikçe artıyor.


Denemek için üye oldum, Verdiği ücretsiz coinlerle alım satım işlemi yaptım ve oldukça başarılı ve güvenli buldum. Hesabımdaki EXEN Coinleri satıp, TL olarak iban numarama göndermesi ise 1-2 saat içerisinde gerçekleşti. Bu gerçekten çok hızlı bir gönderim işlemi idi.. Normal koşullarda 4-5 gün hatta 1-2 haftayı bile bulabilirdi.

Üye olmak 1-2 dakikanızı alıyor. Bundan sonrası ise sistemin sizden istediği belgeleri gönderip, hesabınızın onaylanmasını beklemek oluyor.  Hesaplarınız onaylandığı takdirde size vaad edilen ücretsiz coinleri hesabınızda görebilir ve işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Buradan üye olabilirsiniz.
Ücretsiz Coin Kazanma Ücretsiz Coin Kazanma Reviewed by Admin on 21:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.