Remove Footer Link

Web siteniz için uzun süre bir  tema aradınız ve sonunda buldunuz. Ancak tema yapımcısı sitenin alt kısmına imzasını ve linkini koyduğunu gördünüz. hemen sitenin kodlarına gittiniz ve CTRL+F yaparak imzayı arattırdınız ve copyright linki ve yazısını sildiniz..

Tam oh be bedavaya geldi bu tema derken o da ne? Site yapımcısı siteninin copyright yazısını kaldırdığınız için sayfanızın otomatik olarak kendi sitesine yönlenmesini sağlamış :) Hemen sitenin kodların bir daha baktınız, bulamadınız... Çünkü site yapımcısı kodları şifrelemiş :)

Tamam tamam, meraklanmayın.. Zaten sizde o temaya para verecek göz yok. Olsa da vermezsiniz zaten.. Aşağıdaki yöntemle copyright yazısını gizleyebilirsiniz. Bu size ne katacak bilmiyorum ama buyurun aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

style='visibility: hidden'

Sitenin kodlarına gidin, ilgili credit/copyright linki bulun ve aşağıdaki örnekte göründüğü üzere değişikliği yapın ve temanızı kaydedin.



Resimde göründüğü üzere kodumuz, sitenin alt kısmındaki linkleri görünmez hale getirecektir. Açıkça söylemem gerekirse Google tip bir link gizlemeyi sevmiyor.



Remove Footer Link Remove Footer Link Reviewed by Admin on 10:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.