Güvenilir ve Uygun Fiyatlı VPS Sunucu Reseller Hosting Tavsiyesi

Yerli ve yabancı bir çok hosting firması ile çalıştım. Bir çoğundan da pılımı pırtımı toplayıp uzaklaştım, hemen her taşınma işlemi baş belası olsa da bunu sıklıkla yaptığınızdan antrenmanlı oluyorsunuz. Bir kez taşındıktan sonra birazda alışkanlık oluyor diyebilirim. Bu operasyonları sıklıkla yaşadığınızda ise size hizmet vereceğiz, güvenlik vereceğiz diye bir çok firmadan olabildiğince uzak kaçıyorsunuz.

Türkiye'deki yerli firmaların hakkını yemek istemiyorum ancak yurt dışında birkaç dolara satılan hostinglerin burada onlarca dolara satılmasına da anlam veremiyorum. Başta google yayıncıları olmak üzere zaten hazırladıkları makalelerden kıt kanaat gelir kazanabilen siteler, yıllık domain ücretini bile karşılayamaz hale gelmişken, bir hostinge aylık onlarca   dolar vermeye gerek duymuyorum.

Burada birkaç hosting firması tavsiye edeceğim. Sizde faydallandığınız, hizmet alıp memnun kaldığınız firmaları yorum bölümüne ekleyebilirsiniz.

  1. Digital Ocean : Sadece aylık 5 USD karşılığında VPS satın alabiliyorsunuz. Aylık 5 USD karşılığında satın aldığınız VPS Sunucunun minimum özellikler ise 512 MB ram, 20 GB Disk ve 1000 GB trafik şeklindedir. İlk üyelikle birlikte sistem sizin hesabınıza 10 USD daha ekliyor. Bununda anlamı 5 USD ile sistemi 3 ay kullanabiliyorsunuz. Sistem tamamen otomatik olduğundan birkaç tıklama ile hangi sunucuyu hangi versiyonda istiyorsanız kurabiliyorsunuz. (Ubuntu, Centos, Fedora, Debian, Core OS, FreeBSD)


2016-03-16 10-24-45 DigitalOcean - Control Panel - Google Chrome

2. HostUS : Amerika 'daki bu firma ise oldukça yeterlilik seviyesinde, Bu hosting firması Digital Ocean'dan farklı olarak birçok ürün gamı bulunuyor. Hosting firmasından Reseller ve Sunucu paketleri arasında seçim yapmakta zorlanacağınıza eminim.

Çünkü hemen her ürünün fiyatı Türkiye ortalamasının çok çok altında. Misal verecek olursam 20 domain çalıştırabileceğiniz bir Reseller (Bayi) Hosting paketi aylık 6,99 USD...

Yine aynı şekilde bir VPS sunucuya ihtiyacınız var ise komik fiyatlar karşınıza çıkıyor.  3 GB ram, 120 GB disk, 3000 GB Trafikli bir VPS sunucuyu Türkiye'de aylık ortalama 30-40 USD öderken, HostUS firmasında sadece 8,95 USD ödüyorsunuz. VPS15OFF kodu ile satın alırsanız %15 indirimde kazanıyorsunuz ve ödediğiniz rakam 7,61 USD oluyor.

2016-03-16 10-29-13 HostUS - Unmanaged OpenVZ VPS - Google Chrome

Unutmadan söylemek gerekirse, yaklaşık 2 aydır web sitelerim bu iki hosting firmasında yer alıyor ve memnunum. Eğer günlük 5-10 k arası siteleriniz var ise trafik ve makina yetersizliği çileleri altında ezilmeyin, taşının kurtulun diyebilirim.
Güvenilir ve Uygun Fiyatlı VPS Sunucu Reseller Hosting Tavsiyesi Güvenilir ve Uygun Fiyatlı VPS Sunucu Reseller Hosting Tavsiyesi Reviewed by Admin on 13:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.