Social Locker Kullanımı - Paylaşım Yapılınca Açılan Link

Çok güzel bir makaleydi... Yazdınız, görseller, videolar her şey harika gitti... Makalenin hemen altına da konuyla ilgili can damarı linkini yerleştirdiniz ve yazıyı yayına aldınız.

Her şey tamamlanmıştı, seo kuralları, makale konusu, içerik yerleştirmesi...

Ziyaretçi yani siz, google veya başka bir arama motorundan , backlinkten geldiniz ve içeriği okumadan yazının hemen altındaki linke tıklayıp sayfadan ayrıldınız... İyide bunca emek ne olacak diye insanın aklına gelmiyor değil. Sayfada 30-40 saniyeden daha az süre kaldığınız için, arama motorlarının gözünde birden bire değersizleşti sayfam. Oysa ne güzel yazmış, çizmiştim...

Evet yukarıda bahsettiğim ve bir çoğumuzun okumayacağı bu olay hemen her paylaşımda olur, klasiktir, ziyaretçi gelir, görür tıklar alır ve gider :)

Hadi biraz onun işinin zorlaştıralım, şaka şaka... Ne diyelim..? Ziyaretçimizide paylaşımcı biri yapalım, daha doğrusu paylaşmanın güzelliğini hissettirelim.

İşte bu makalenin konusuda aşağıdaki eklenti ile ilgili, Sitenizde paylaştığınız linklerin açılması için ziyaretçiyi sosyal medyada paylaşım yapmaya yarayan wordpress eklentimiz... Eklentinin kurulumu basit ancak sosyal medya kontrollerinin ayaları biraz zahmetli, eklentinin ayarlarında sosyal medya kısmında resimli anlatımlar mevcut,çözülmeyecek gibide görünmüyor. Buyrun örneğide hemen aşağıda yer alıyor.

Kolay gelsin

[sociallocker] Social Locker  [/sociallocker]
Social Locker Kullanımı - Paylaşım Yapılınca Açılan Link Social Locker Kullanımı - Paylaşım Yapılınca Açılan Link Reviewed by Admin on 02:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.