Windows 10 Nedir ? Nasıl İndirilir? Ücretsiz Geçiş Nasıl Olacak? Windows 10 Sürümleri Nedir

Microsoft 8.1 'in ardından Microsoft 10  için düğmeye basmıştı ve nihayet Microsoft Windows 10 sürümü bilgisayarlara kurulmmaya hazır durumda.

Peki Microsoft Windows 8.1 lisans sahibi olan kullanıcılar nasıl Windows 10'a yükseltecek? Microsoft 10 ücretsiz mi? Windows 8 ve 8.1  lisans kullanıcıları nasıl Wiindows 10'a yükseltecek?

WİNDOWS 10 BEDAVA MI? NEDİR?


Bu konuyu netleştirmekte fayda görüyorum. Lisanslı Windows 7 ve Windows 8.1 son kullanıcıları bir yıl içinde Windows 10’a ücretsiz geçiş yapabilecek ve cihazın ömrü boyunca Windows 10’u ücretsiz olarak kullanabilecek.


Buradaki önemli noktalardan biri, eğer son kullanıcımız Windows 10’a bu teklifimiz doğrultusunda geçerse Windows 10 ücretsiz kullanım hakkının bir sene değil, o cihazın ömrü boyunca olduğudur. Diğer önemli nokta ise bu teklifimizin sadece lisanslı kullanıcılarımız için geçerli olması. Bu süreçte yanlış lisanslanmış kullanıcıların kolayca doğru lisanslamaya geçebileceği çözümler de sunmaya devam edeceğiz.


Eğer kullanıcımız 29 Temmuz’dan itibaren bir sene içinde var olan Windows 7 veya Windows 8.1 makinesini Windows 10’a geçirmezse, bir sene sonra ücret karşılığında Windows 10’a geçebilecek ve ondan sonra Windows 10’u kullanmaya devam edebilecek.


Benzer bir şekilde sayısı çok az olmakla birlikte Windows XP ve Windows Vista gibi daha eski sürüme sahip son kullanıcılarımız bir ücret karşılığında Windows 10’a geçiş yapabilecek ve cihazın ömrü boyunca Windows 10’u kullanabilecekler.


MİCROSOFT 10 İNDİR 64 x


MİCROSOFT 10 İNDİR 86x


İndirdiğiniz dosyadan direk bulunduğunuz pc' yi güncelleyebilir veya başka bir bilgisayar için .iso dosyası hazırlayabilirsiniz.


windows10-kurulum


WİNDOWS 10 SÜRÜMLERİ  HANGİSİDİR ? ÖZELLİKLERİ VE KAPSAMLARI NELERDİR?


Windows 10 Home Edition Bunlardan birincisi Windows 10 Home Edition. Bu sürüm PC’ler, tabletler ve 2si1 arada cihazlarda son kullanıcılar için tasarlanmış olup aşina olduğunuz başlat menüsü, bireysel asistan Cortana, yeni web tarayıcısı Microsoft Edge, XBOX entegrasyonu, Continiuum gibi tüm özellikleri içeren bir sürüm olacak.


Windows 10 Pro Edition ise yine PC’ler, tabletler ve 2si1 arada cihazlar için dizayn edilmiş olup Windows 10 Home’daki özelliklere ek olarak küçük ölçekteki işletmelerin ihtiyacı olan cihazların ve uygulamaların merkezi yönetilmesi, kritik iş verilerinin korunması, çalışanların mobilitesine olanak sağlayan birçok kurumsal özellikle geliyor.


Windows 10 Enteprise Edition ise orta ve büyük ölçekteki kurumların ihtiyaç duyduğu ileri güvenlik ve yönetim özelliklerini sunuyor ve kurumsal ölçekte kullanılan sürüm olmaya devam ediyor.


Windows 10 Mobile Telefon ve küçük tabletler için iseWindows 10 Mobile ve Windows 10 Mobile Enterprise sürümleri ile son kullanıcılar ve kurumlar için mobil cihazları için yepyeni özellikler sunuyor.


Windows 10 Education Son olarak Windows 10 Education sürümü okullara yönelik sunduğumuz bir sürüm olup okul çalışanları, yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin kullanacağı yepyeni bir sürümü de sunuyor.


Tüm bu sürümler ve Windows 7 ve Windows 8 lisanslı son kullanıcıları için ücretsiz geçiş ile herkesin ihtiyaç duyduğu işletim sistemi sürümünden kolaylıkla faydalanmasını hedefliyor.



get-windows10-ucretsiz-yukesltme_thumb


WİNDOWS 10 GÜNCELLEMESİNİ MANUEL TETİKLEMEK İÇİN

Control panel > Task Scheduler > Scheduled Tasks Library > Microsoft > Windows > Setup altındaki gwxtriggersgörevini çalıştırın. Ardından ücretsiz yükseltme bildirimi task bar üzerinde görünür.

Bir diğer yöntem olarak ise KB3035583 güncellemesinin uninstall edilmesi ve ardından Windows Update üzerinden kontrol ederek yeniden yüklenmesi öneriliyor.
Windows 10 Nedir ? Nasıl İndirilir? Ücretsiz Geçiş Nasıl Olacak? Windows 10 Sürümleri Nedir Windows 10 Nedir ? Nasıl İndirilir? Ücretsiz Geçiş Nasıl Olacak?
Windows 10 Sürümleri Nedir Reviewed by Admin on 12:03 Rating: 5

2 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.