Website Organik Hit Programı | Site Hit Arttırma Yöntemi | hitleap

Web sitelerin ilk doğum anı tıpkı bir bebek gibi uğraş gerektiren ve bazen de insanı sıkan bir olaydır. Web sitenizden yayınladığınız program veya paylaşımı birilerinin görmesi bazen günler hatta aylar alabilir. Sitenizde yayınlanan sayfaların Google tarafından indexlenmesi ve yayınlanması ise bazen kabus olabilir.

Sitenizin hit alması gerektiği aşikardır...

Ama Nasıl?

Sitenizi nasıl bir anda 1000'lerce kişinin girdiği bir site haline getireceksiniz?

Sitenize nasıl organik hit alacaksınız?


Bu gibi sorulara cevap ararken bulduğunuz bu bilgi belki de size sayfa başında ömrünüzü yedirmekten kurtaracaktır . Kim bilir...

Evet hadi başlayalım...

Bugünkü paylaşımım Hit , Trafik Arttırma Programı olacak...

Sitemizin adı ManyHit-->> Siteye buradan üye olabilirsiniz



Peki ManyHit Nedir? , ManyHit Website Organik Hit Programı Nasıl Kullanılır? , ManyHit Website Organik Hit Programı  Resimli Anlatımı şeklinde gelecek olan arkadaşlara cevapları bu sayfada bulabileceğinin müjdesini vermiş olayım.

Öncelikle ManyHit sitesine bir kayıt olmamız gerekiyor. Mail adresi , kullanıcı adı , mail onayı vb basit birkaç adımdan sonra siteye giriş yapabilirsiniz.

Site İngilizce olduğundan tarayıcınızın türkçe ayarını yaparsanız dil sorun yaşamazsınız.

SÖRF YAPARAK NASIL PARA KAZANILIYOR


Öncelikle ManyHit 'e üye olup otomatik sörf başlatıyoruz.. Sistem aşağıdaki gibi otomatik olarak siteye üye olanların sayfalarını gezdikçe, Puan kazanıyor ve o kazandığınız puanlarla da sizin siteniz yayınlanıyor. Bir nevi siz başkasının sitenizi sistem vasıtasıyla ziyaret ediyorsunuz. Başkasıda sizin sitenizi veya sitelerinizi ziyaret ediyor. Hem de otomatik... Hem de organik.. Daha ne olsun...



Programı siteye üye olduktan sonra aşağıda gösterilen yere tıklayarak otomatik surf başlatabilirsiniz.  Yaptığınız her sörf size para kazandıracak ve o para 1$ olduğunda ödeme yapacaklar. Veya o parayı sizde sitenize hit almak için kullanabileceksiniz.






Program başlar başlamaz surf yapmaya başlıyor.. Bakalım bu yaptığım surften dakika kazanabilecek miyim. Bende sizler gibi merak ediyorum. 




Aşağıda test amaçlı eklediğim bu siteyi görebilirsiniz. Sadece 15 dakika programı çalıştırdım ve kazandığım 10.75 kredi kazandım. Sizin VDS niz veya sanal başka sunucularınız var ise orda kendinize kredi kasabilirsiniz. Sistem hit hata vermedi bu 15 dakika boyunca, genelde bu tip surf prgramları hata verip kapanır ama bu iyi çıktı :)



Hemen Google Analytics'e girip durumu kontrol ettiğimde . Evet kuş uçmaz kervan geçmez siteye anlık olarak ziyaretçi girişleri devam ettiğini görebilirsiniz. Eğer ben programla uğraşmam parasını verir dakika satın alırım derseniz de sistem size çözüm sunuyor. Hatta aranılacak kelimeye göre bile hit sağlıyor. Örneğin sitenizi ön plana çıkartmak istediğiniz kelime ile ilgili seo çalışması bile yapabilirsiniz.



Google Analytics incelemelerim devam ediyor. Sistem, siteme belirlediğim lokasyonlardan ziyaretçi göndermeye devam ediyor. Türkiye'den gelen ziyaretçi sayıları daha yüksek... Bu da sisteme bizimkiler çoktan çökmüş  anlamına geliyor :)


Kolay gelsin.

Sisteme üyelik için tıklayın ManyHit 



Birçok hit arttırma yöntemleri denemiş biri olarak diyebilirim ki, Google amcanın en sevdiği yöntemlerden birisidir. Çünkü hile çakallık kurnazlık yok, gelen trafik %100 doğal olduğundan, etkisini google sıralamasında üst sıralara çıkarak ve ayrıca olması gereken seo paketi olarak da kısa sürede görebiliyorsunuz.

Açıkça söylemem gerekir ki, Türk Webmasterların yaptığı hit sitelerine güvenmiyorum. Satın aldığım birçok türk hit siteside eminimki burdan hesap alıp üzerine karını koyup satıyor. İspatlayamam ama eminim :)


Anahtar Kelime Bazlı Arama Yaptırma

En güzel kısımda bu bence, yükselmek istediğiniz anahtar kelimeyi bu alanda belirleyip ve hatta gelen web sitesini de yazmanız harika bir olay. Bu seçenek ile web siteleriniz istediğiniz anahtar kelimelerde yükselme fırsatı yakalayabilir.


Güncelleme Tarihi : 27.02.2022

Rankerx ile Sitenizi Aya Gönderebilirsiniz

Sitenize hit almak yaz ayındaki esinti gibidir. unun yanı sıra sitenize sağlam backlinkler alarak ve doğru SEO kurallarını işleyerek sitenii arama motorarında üst seviyeye çıkartabilirsiniz.

Bunun manuel olarak yordamları pek çok çeşitleri vardır ancak bir program var ki anlatmaya kıyamazsın, kullanırken tam bir SEO canavarı olabilirsiniz.

Programın adı RankerX:
Programa şuradan üye olabilir ve programı indirebilirsiniz... Üye Olun

Rankerx ile yüksek kaliteli dofollow backlinkleri alabilirsiniz. Ve hatta çok karmaşık Seo pramitlerini kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Makalelerinizi değiştirerek benzersiz hale getirebilir ve bunları binlerce blogda tek tuşla yayınlayabilirsiniz.

Aylık 50 dolar ücreti olan bu uygulama, 1000'lerce dolarlık iş yapıyor diyebilirim. 7 günlük deneme sürümünü indirip kabiliyetlerine şahit olabilirsiniz.









Pricing Sign In Download

Website Organik Hit Programı | Site Hit Arttırma Yöntemi | hitleap Website Organik Hit Programı | Site Hit Arttırma Yöntemi | hitleap Reviewed by Admin on 03:22 Rating: 5

7 yorum:

  1. ben denedim tatbik etmeden yorum yazmayın

    YanıtlaSil
  2. deli rüzgar4 Ekim 2015 13:57

    bu siteyi seviyorum, lafı uzatmıyor neyse ney. tam doğru bilgi saol admin

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler ağa

    YanıtlaSil
  4. neden bilinmez5 Ekim 2015 01:27

    of harika

    YanıtlaSil
  5. tamam bende teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.