Ücretsiz Araç ve Personel Takip Sistemi Kurulumu | Traccar

Günümüzde sahip olduğumuz veya onu değerli kılan şeylerin nerede olduğunu, iyi olup olmadığını bilmek kadar önemli ne var diye aklınıza gelmiştir.

Veya küçük bir firmanız var, çalışanlarınızın o an hangi mevkide olduğunu, dahası araçların yolda olup olmadığını, kaç km hızla gittikleri gibi bilgilere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Veya çok sevdiğiniz evcil hayvanınıza alacağınız bir elektronik tasma ile takip edebilirsiniz. (Çinde çok uygun fiyatlara satılıyor)

Piyasada parayla satılan araç takip sistemleri onlarca uygulama var ,  Traccar ise bunlardan açık kaynak kodlu başarılı bir uygulama ve Araç takip sistemlerinden, personel takip sistemine kadar birçok alanda başarılı bir şekilde kullanılıyor.

Araç Takip Sistemi Kurulum notlarım;

- Üstelik başka bir sunucuya da ihtiyacınız yok, interneti olan bir bilgisayara kurabileceğiniz bu araç takip sistemi ile binlerle liranız cebinizde kalabilir.

- Sistem, Windows'un yanı sıra, Linux ve MacOs iişletim sistemlerini destekliyor.

Buradan sisteminize uygun olan sürümü indirebilirsiniz.

- Kurulum oldukça basit, ileri ileri diyerek kurulum yapabilirsiniz. Sistemin kendine ait database mevcut ancak siz örneğin MsSql kullanabilirsiniz. Traccar'da Microsoft SQL database kullanmak için ise şurada yazan döküman işinizi görecektir.

- Piyasada bulunan yüzlerce cihazı destekliyor. Buradan desteklediği modelleri inceleyebilirsiniz.

- Türkçe desteği bulunuyor. Login olurken dil seçmeniz yeterli.

- Araç takip sistemi kurulumun ardından  http://localhost:8082 adresinden login olabilirsiniz.


- Eğer araç takip sistemleriyle uğraşamam ben sadece cep telefonuna kurayım onun nerede olduğunu bilsem yeterli diyorsanız, bunun içinde Google play ve İos için uygulama mevcut "Traccar Client" olarak arattırıp cep telefonunuza kurabilirsiniz.

Kısmet olursa bir sonraki makalemde entegre edilmesini yazmayı düşünüyorum.

Ücretsiz Araç ve Personel Takip Sistemi Kurulumu | Traccar Ücretsiz Araç ve Personel Takip Sistemi Kurulumu | Traccar Reviewed by Admin on 09:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.