Bedava XRP (Ripple) Coin Kazanma

Harika bir XRP Ripple kazanma (musluk) sitesi. Ücretsiz olarak herhangi bir kazma işlemi yapmadan Ripple kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken buradan siteye basitçe üye olup, sitenin size verdiği linklere tıklamak. Her tıklama karşılığında 300 drop kazanabiliyorsunuz ve bu droplarda Ripple olarak hesabınıza anında geçiyor. 


Cüzdan tanımlama işlemi de çok basit. Eğer paribu ve benzeri hesabınız varsa orada bulunan XRP cüzdanı Yatırma Adresi ve Destination Tag'ı sitede "Change Wallet" kısmından eklemeniz gerekiyor. Kazandığınız dropları XRP çevirerek cüzdanınıza göndermek için de hemen altında yer alan Withdraw tıklamanız yeterli oluyor.


Ben acaba gerçekten ödeme yapıyorlar mı diye test ettim ve anında paribu hesabıma XRP olarak gönderim yaptılar. Tamam çok birşey değil ama sadece 1-2 dakika uğraştım ve gün boyunca bilgisayar başındaysanız ve bu işlere de biraz meraklıysanız kıyıda köşede biraz bedava coin zarar getirmez diye düşündüğüm için sizlerle paylaştım.



Tamam XRP gönderiyorda ne yapacağız? diye sorduğunuzu duyar gibi oldum. Yapmanız gereken tek şey; aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere "Visit Website" ye tıklamak




Ardından işaretli yere tıklayarak site ziyaret etmeye başlayabilirsiniz. 5 SnDe 1 kez ziyaret edebilirsiniz ve açılan sayfayı hemen kapatmayın, siz 5 sn de 1 tıklamaya devam edebilirsiniz. 



Gördüğünüz üzere size resimleri atarken bile 600 drops kazandım.. Siteye buradan üye olabilirsiniz.



Bedava XRP (Ripple) Coin Kazanma Bedava XRP (Ripple) Coin Kazanma Reviewed by Admin on 01:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.