How to stop a web page from auto refreshing in Chrome or Firefox | Problem solved

Akıllı Cep telefonları ve tabletlerin hayatımıza girmesiyle artık bilgisayarlara olan anlık ihtiyaçlar da azalmaya başladı. Bir web sitesine girmek oradan bir bilgi almak hatta indirmek, form doldurup kayıt işlemleri yapmak mobil cihazlarda anlık olarak daha çok tercih ediliyor.

Yeni gelen güncellemelerle cihazlarınızın ram ve güç kontrollerini daha efektif kullanılması adına  yenilenebiliyor. Örneğin cep telefonunuzdan bir web sekmesi açıp sonrasında başka sekmeye gidip, eski sekmeye geri geldiğinizde , sayfanın yenilendiğini görüyorsanız panik yapmayın.

Bu sorunun cevabını bir çok yabancı kaynakta ve forumlarda aradım ancak bulamadım ama size bir kıyağım var :)

Android cihazınızında

1- Ayarlar'a tıkla
2- Sistem'e tıkla
3- Gelişmiş'e tıkla
4- Geliştirici Seçeneklerine tıkla

Etkinlikleri Saklama(Aktif)
Arka Plan işlem sınırı (En çok dört işlem) seçeneklerini işaretleyerek kapatıyorsunuz ve ardından Chrome açıp test edebilirsiniz. Ben bu sorundan çok muzdariptim ve çözümü bu şekilde buldum. Umarım sizinde işinize yarar.

2.ÇÖZÜM : Opera Mini Browser
Yukarıdaki işlem işinize yaramadıysa ve hala tarayıcınız kapatılıpp açıldığında tekrar otomatik yükleme yenileme yapmaya devam ediyorsa Opera Mini yükleyebilirsiniz.
How to stop a web page from auto refreshing in Chrome or Firefox | Problem solved How to stop a web page from auto refreshing in Chrome or Firefox | Problem solved Reviewed by Admin on 11:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.