Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uygulaması - Free Remote Desktop App

GooglChrome Remote Desktop - Ücretsiz Kolay Uzak Masaüstü Bağlantısı kullanımı ve kurulumu kolay, aynı zamanda mobil desteği olan bir uygulamadır. Kullanım kolaylığının dışında, GooglChrome çok sık kullanılan bir uygulama olduğundan hemen her bilgisayarda halihazırda kurulu bulabilirsiniz.

1- Googlhesabınız (Gmail hesabınız) ile chrome de oturum açın.
2- Chrome Uzak Masaüstü uygulamasını ekleyin. Uygulama


3- Paylaş tuşuna bastığınızda size yukarıdaki gibi 12 haneli bir numara üretecektir. Bu numarayı sizin bilgisayarınıza bağlanacak kişiye ulaştırdığınızda, birkaç saniye içinde bağlantı gerçekleştirilir.

4- Eğer siz kendi bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak istiyorsanız, uygulamada "Uzaktan Bağlantıları Etkinleştirme" yaparak  pin kodu belirlemelisiniz.
5- Bu kısımda,  uzaktan bağlanırken kullanacağınız 6 haneli bir şifre (pin) belirleyin.

6- Bendeki android olduğundan ios durumunu bilmiyorum, ama pek farklı değildir diye düşünüyorum. Chrome Uzaktan Masaüstü android uygulamasını indirebilirsiniz.

7- Aşağıdaki gibi, cep telefonunuzdan , kendi bilgisayarınıza bağlantı sağlayabilirsiniz. Uygulama ücretsizdir ve herhangi bir sınırı bulunmamaktadır.


8- Bu alana, daha önce belirlediğiniz 6 haneli Pin numarasını gireceksiniz.


9- Cep telefonunuzdan bilgisayarınıza bağlantınız aşağıdaki gibi gerçekleşecektir. Unutmadan, bağlandığınızda karşı bilgissayarda bildirim gelecektir ve ayrıca mause hareketleriniz karşı tarafta görüntülenir :) Güzel ve ücretsiz bir uygulamadır. İyi ki varsın Google diyebiliyorum...



Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uygulaması - Free Remote Desktop App Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uygulaması - Free Remote Desktop App Reviewed by Admin on 10:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.