Küçük işler yaparak internette para pazanma

Bugün güzel ve faydalı bir siteye rast geldim. Sitenin adından da anlaşılacağı üzere amaç küçük işler (microworkers.com) yaparak para kazanmak.

Öncelikle siteye üye olmanız önce mail adresini ve daha sonrasında işleri kapmak için telefon numaranızı onaylamanız ve doğrulamanız gerekiyor. Basit birkaç saniyelik işten sonra mailinize ve telefonunuza onay mail ve sms leri geliyor.


Telefonunuzu da onayladıktan sonra aşağıdaki gibi görünmesi gerekiyor. Artık internetten küçük işler yaparak büyük paralar kazanabilirsiniz.


Sitedeyken "Jobs" tıkladığınızda işlerin olduğu liste ekranınıza gelecektir. Bu listede görevin tanımı, bu görevi yaptığınızda hesabınıza yatacak kazanç miktarı ve işin ne kadarı tamamlanmış gibi bilgiler yer almaktadır. Yani örnek verecek olursam, bir youtube videosuna yorum yapmak gibi ufak tefek işler de yer alıyor, veya bir twitter hesabınızdan RT yaparakta para kazanabiliyorsunuz. 



Ortalama 3-5 dakikalık işlerin yer aldığı siteden günlük yemek paranızı çıkartmanız işten bile değil diye düşünüyorum. Workers listesine baktığımda pek Türk'ün olmamasına şaşırmadım değil.. Sanıyorum artık buraya da el atmanın vakti geldi diye düşünüyorum.
Küçük işler yaparak internette para pazanma Küçük işler yaparak internette para pazanma Reviewed by Admin on 13:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.