User Submitted Posts - Wordpress İlan Eklentisi

Web sitesine giren ziyaretçilerin siteye üye olmasına gerek kalmadan (opsiyonel olarak, istenirse üye olması zorlanabilir.) siteye konu girişi yapabilmesine, resim yüklemesine olanak sağlayan güzel ve ücretsiz bir wordpress eklentisidir.

User Submitted Posts eklentisinin orjinali ingilizce ama form alanını aşağıdaki resimde görüldüğü üzere büyük oranda Türkçe'ye çevirdim indirip kullanabilirsiniz.

Demo İncele


Sayfa veya yazı içeriğine [user-submitted-posts] kodu girdiğinizde form otomatik olarak sayfada görünmeye başlıyor ve ziyaretçi formu doldurup gönderdiği zaman ,taslak olarak wordpress paneliniz de görünüyor.

İlan sitesi kurmak isteyenler veya ziyaretçilerden detaylı feedback almak isteyen siteler için güzel bir eklenti. Birkaç sitede kullandım bu etiketi, genel anlamda iş görüyor. Ayrıca Google tarafından da kullanıcı etkileşimli bir site olması SEO açısından daha faydalıdır.

User Submitted Posts eklentisinin yönetim paneli oldukça güzel tasarlanmış, neredeyse hemen her durum kontrol altında ve siz ekleyip çıkartabilirsiniz.



* Wordpress Seri ilanlar eklentisi hakkında şuradaki   yazıya da (Another WordPress Classifieds Plugin (AWCP)) göz atmanız tavsiye ediyorum. 
* Eğer bu işinize yaramadıysa bir de Wp Job Manager'de benzer bir şekilde kullanıcı tarafından içerik girilebiliyor. Web sitesinde bir demoda mevcut.


User Submitted Posts - Wordpress İlan Eklentisi User Submitted Posts - Wordpress İlan Eklentisi Reviewed by Admin on 11:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.