imacros ile facebook otomatik beğeni işlemi

Bilindiği üzere Addmefast.com sitesine üye olursanız, sitede sayfa beğenme işlemine karşılık size belli puanlar kazandırır.  Sizde bu puanlarla kendi facebook sayfanıza yine puan karşılığında beğeni almaya çalışırsınız.

İyi de bu işlemi sürekli ekran karşısında nasıl yapacağım? diyenlerin imdadına imacros eklentisi geliyor. Hem chrome hemde mozilla firefox tarayıcıya uygun eklentiyi kurmanız gerekiyor.

1- Mozilla kurduktan sonra google'a imacros yazarak eklentiyi bulun ve kurun.
2- addmefast.com sitesine üye olun ve bu işlemler için bir facebook hesabı oluşturun, zira yarının ne getireceği belli olmaz, sürekli başka sayfaları beğeni yapacak bir sayfanızın gerçek sayfanız olması gerekmiyor.

3- Buradaki imacros'a tanımlayacağımız scripti indirin ve Belgelerim\iMacros\Macros klasörüne atın.  İndir
4- addmefast sitesine girdikten sonra imacros eklentisini çalıştırın.

5- ergezercom.js 'yi 4. maddedeki işlemi yaptıysanız göreceksinizdir. Max sayısı 100 den fazla yazmayın çünkü facebook kesinlikle hesabınızı kapatıyor. 100 iyidir :) Az olsun bizim olsun... Buradaki anlam şudur; Mozilla bizim yerimize 100 kere addmefast sitesinde aynı işlemi yapacak. yani 100 kişinin sayfasını beğenecek ve buna karşılık size puan verecek. Ortalama 500 puan kazanabilirsiniz. Kazandığınız bu 500 puan ise nerdeyse  100 beğeni demektir. 30 dakikada 100 beğeni, günde bu işlemi 4-5 kez tekrarlasanız alın size organik olarak 300-500 beğeni :)


6- Bu makale ergezer.com için yazılmıştır ve emeğe saygı gösterip kaynak göstermeden yayınlmayın. Makalede geçen işlemi yapamadıysanız yorum bölümünden yardım isteyebilirsiniz.
imacros ile facebook otomatik beğeni işlemi imacros ile facebook otomatik beğeni işlemi Reviewed by Admin on 11:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.