Twitter Otomatik Takip Programı

Sosyal medyanın en önemli ve güçlüsü şüphesiz twitter olduğundan, tüm kullanıcılar saatlerini günlerini twitterda online olarak geçiriyor. Kimileri ise biraz daha fazla takipçim olsun istiyor.

Bu takipçi arttırma ile ilgili birçok site ve uygulama olmasına rağmen birçoğu hüsranla sonuçlanabiliyor. Bu program ise biraz daha sade ve "Ne görev verilirse onu yaparım ağabey" tarzında bir program ve üstelik ücretsiz.

Programın basit bir kurulumu var. Program kurulduktan sonra;

1- Accounts bölümünden takipçi arttıracağımız hesap bilgilerini giriyoruz.

2- "Choose an account" bölümünden az önce tanımladığımız hesabı seçip, hemen altında "Follow from this" bölümüne ise takipçilerini takip edeceğimiz hesabı yazıyoruz. (@ işareti olmadan)

twitter-takipci-program-1

3- "Schduler" bölümünden zamanlama aralığını seçimi size kalmış ben çok abartmak istemedim. Siz 2 dakika seçebilirsiniz. Aşağıdaki seçimlerimde program 60 dakikada faaliyete geçip, belirlediğimiz kullanıcı için, yine hemen altta belirlediğimiz kullanıcının takipçilerini otomatik takip etmeye başlayacak. ve 50-1000 arasında bir takip gerçekleştirecek. Bu alanda çok abartmamak gerek zira herşeyin organik olması gerekiyor. yoksa hesabınız askıya alınabilir.  En iyisi siz 5 dakika seçip 25-50 arası takipçi seçin. Günde bu şekilde 1000 kadar kişiyi takip etseniz, bunlardan en az 100-200 arası geri dönüş sağlarsınız. Bot takipçilerden iyidir sanırım bu yöntem. Programın full versiyonunu henüz denemedim. Deneyince yine buradan açıklamalarda bulunurum.

 

twitter-takipci-program-2

Programı buradan indirebilirsiniz. Programın orjinal sitesi ise şurada Sorunuz olursa lütfen yorum bölümünü kullanın.

Rar şifresi : ergezer.com

 
Twitter Otomatik Takip Programı Twitter Otomatik Takip Programı Reviewed by Admin on 20:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.