TTNET Anasayfasına Yönlendiriyor

Bir süredir tarayıcılar kendi kendine sayfalara yöneliyordu. adrese baktığımızda http://invite.gezinti.com/ adresine yönlendirilmiş olduğunu gördüğümüzde içimizde derin bir endişe "eyvah yoksa bu bir virüs mü?" diye geçirmedikte değil. neler yapmadıkki,browseri kaldırdık,virüs taraması yaptık hatta kafamız bozuldu format attık...hikaye...

TTNET tarafından gerçekleştirildiği görülen bu uygulamaya TTNET firması her ne kadar bizde bilmiyoruz sebebini desede inandırıcı gelmedi bana.

Neyse , TTNET Ana Sayfasına yönlendiriliyorsanız, invite.gezinti.com sitesine yönlendiriliyorsanız yapmanız gereken tek şey ;TTnet Arıza Servis Telefonu numarasını (4440374) aramak ve "TTNET sayfasına otomatik yönlendiriliyorum" demektir. Onlar hesap bilgilerinizi güncelledikten sonra sorun otomatik olarak düzelecektir. Bundan gayri bir ayar ile uğraşmanıza gerek yok, ama uğraşırım diyorsanız yinede siz bilirsiniz.

Gezinti.com nedir?

Gezinti.com bir virüs değildir,TTNET'in müşterilerine sağladığı bir hizmet aslında ve bu üyeliğinizi www.gezinti.com adresinden oturuç açarak iptal edebilirsiniz.
TTNET Anasayfasına Yönlendiriyor TTNET Anasayfasına Yönlendiriyor Reviewed by Admin on 16:56 Rating: 5

4 yorum:

  1. download linkini göremedim

    YanıtlaSil
  2. mis gibi yazı sağol

    YanıtlaSil
  3. burası güzel3 Ekim 2015 00:06

    anlamayan olursa sorsun cevaap vereceğim

    YanıtlaSil
  4. tamam bende teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.