Google Nose Nedir?

Dünya arama motoru devi, ve milyar dolarlık Google, alanında bir ilki daha gerçekleştiriyor ve tüm dünya seyretmeye devam ediyor. Google Ürün Müdürü Jon Wooly, google 'ın tüm dünyaya aramak istedikleri herşeyi getirmek için çalıştığını ancak en herşeyi getiremediklerini farketti. Bunuda evinde beslediği köpeğinin sayesinde farkettiğini belirtti. Evinde beslediği köpeği her dışarı çıkarttığında defalarca kokladığını ve çevresini iyi tanıdığını belirten Wooly, bundan yola çıkarak Google Nose'u yarattıklarını söyledi.

Şu an Beta sürümü olan google nose yayında. ancak bunu şu an sadece android işletim sistemine sahip cihazlarla mümkün olacak. tabiki bu durumun mali bir beklentisi var, bildiğiniz üzere e-ticaret yaygınlaştı ve bu durum google ın ekmeğine yağ sürüyor, neden olacak reklam gelirleri. Parfüm üreticilerinin en büyük çekincesi, koklamadan almak istemeyen müşterileriydi ve artık sağolsun google bunuda başardı.

 

Yukarıda yazdıklarımı bir kenara bırakırsak , bu durumun 1 Nisan'da duyurulması ise işin gerçek perdesini aralıyor. Koskoca dünya devi google sanırım iyi bir şaka yaptı

 

 


google-nose
Google Nose Nedir? Google Nose Nedir? Reviewed by Admin on 13:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.