Hotfile ile dosya yükleyerek para kazan

biliyorum bu cümleyle başlayan ve sonu ne yazıkki hüsranla biten birçok döküman okumuşsunuzdur, hatta bunuda o yazılardan biri sanma ihtimaliniz oldukça yüksek ...

Ama iş çok pratik ve herhangi bir riski bulunmuyor zaten herşey ortada, anlık olarak istatistiklerinizi ve ne kadar kazandığınızı görebiliyorsunuz.

aşağıdaki kazanç tablosuna göz atalım, bu tabloya göre 64,95 $ para biriktiğini gösteriyor.



 

Nasıl bu sisteme dahil olacağız ?

öncelikle buradan sisteme üye olacağız, basit bir kullanıcı ve şifre belirleyerek üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz.

 

Üye olduktan sonra ne yapacağız ?

üye olurken kullandığımız kullanıcı adı veya şifreyle oturum açıp "Yükle" kısmından dosyalarımızı internete yüklüyoruz (En fazla 400 MB ) ve yüklendikten sonra sistem size download linkini veriyor, sizde bu linki sitenize veya forum sitelerinde paylaşıyorsunuz ve dosyalarınız indirilmeye başladıkça yukarıdaki tabloya sizde sahip olabilirsiniz. biliyorum sabırsızlandınız hemen üye olabilirsiniz  veya okumaya devam edebilirsiniz. tavsiyem üye olun sonra devam edersiniz.

 

Tek Tek Dosya yüklemek çok sıkıcı bunun daha pratik bir yolu yokmu ?

olmazmı ,buradan indirebileceğiniz  filezilla programıyla hotfile kullanıcı adı ve şifrenizle dosya upload edebilirsiniz.



 

eğer yukardaki linkten filezillayı indirdiyseniz , farkında olunki ben o yüklemeden para kazandım :) işte sizin yapacağınız şeyde aynen budur arkadaşlar.

üye olduğunuzda herhangi bir paralı üyeliğe gerek kalmadan sayaç işlemeye başlayacaktır, aklınızda premium üye olmalımıyım diye bir soru olmasın, şimdilik böyle bir şart yoktur.

 

Sistem bana nasıl ödeme yapacak ?

hesabınızda 15 $ biriktiğinde , sistem bu parayı sizin paypal hesabınıza aktaracaktır, eğer bir paypal hesabınız yoksa, www.paypal.com adresinden hızlı bir şekilde üyelik yapabilirsiniz.

 

 
Hotfile ile dosya yükleyerek para kazan Hotfile ile dosya yükleyerek para kazan Reviewed by Admin on 19:55 Rating: 5

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.