Google Sitede Özgün Makale İster

merhaba, biliyorsunuz blog yazarlarının en çok çekindiği konuların başında yazı ve makalelerin kopyala yapıştır ile başka sitelerde sanki onlarınmış gibi yayınlanmasıdır, aslında küçük resimde öyle görünüyor ama resmin büyük haline baktığımızda ortaya bu işleri koşturan takip eden ve en güzeli yakalayan bir google amcasının olduğunu bilmek insanın içine bir nebze de olsa su serpiyor.

 

Google amca siteni incelerken sendeki içeriğin aynısını başka bir sitede daha önceden yayınlandığını anında tesbit ediyor ve önce yayınlanan özgün makale ,yazı linkini arama sonuçlarında daha üstte gösteriyor, kopya içerik yayınlayan ise çöp site ünvanını alıyor.

Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var, ya siz özgün yazılar yazıyorsunuz ve birbaşka ste daha yayınlar yayınlamaz senin özgün içeriğini alıp hemen google amcaya indexletiyor ise ne olacak :) eyvah... işte bu çok haksızlıktır.... düşünsenize düştüğünüz durumu birden bire hırsıza çıkıyor adınız. umarım özgün makale yazarları bu konuda kendilerini geliştirir.

bu arada olur da kendi sitenizi incelemek ve acaba benim sitemde kopya içerik varmı diye soracak olursanız buradaki site size yardımcı olacaktır, tek yapmanız çıkan kutucuğa sitenizin veya içeriğini incelemek istediğiniz url yazmak ve arattırmak.

ben temiz çıktım darısı başınıza
Google Sitede Özgün Makale İster Google Sitede Özgün Makale İster Reviewed by Admin on 13:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.