Mehmet Tezkan (Kınama Yazısı)

Milliyette yazı yazan Mehmet Tezkan                                    ! beyefendiye Milli Kalecimiz Volkan hakkında  "Ölmüşüz Haberimiz Yok" başlıklı yazdığı yazıya istinaden yazdığım kınama yazısıdır. yazısını ne olur ne olmaz diye burayada kopyalıyor ve en alt kısmına iyi dileklerimi belirtiyorum.
Volkan Demirel’e alkış ayıp..
Bu konuda sertim, katıyım, tutucuyum..
Ben olsam bırakın takıma koymayı Milli Takım kamp kadrosundan anında atardım..
Atmadılar.. İşte o an; çıkar, spor ahlakının önüne geçti..
Spor ahlakı gazoz oldu..
Emre için de benzer şeyleri yazdım.. Tınlayan olmadı..  Adım ırkçı.. Siyah tenlileri insandan saymıyor, siyah tenli oldukları için hakaret ediyor..
Milli takımda ne işi var!..
*
Dönelim Volkan’a.. Hadi milli takımın sorumlusu takıma aldı, forma verdi diyelim.. Gazeteci, yazarçizer arkadaşlara ne oluyor..
İki top kurtardı, penaltı çıkardı diye neredeyse yüzünü, gözünü öpecekler..
Önemli bir futbol adamı; Volkan’a ne kadar övgüler yağdırsak azdır diye yazmış.. Övgüler yağdırdığı kişi; bir hafta önce gazeteci arkadaşımıza ‘seni evden aldırırım’ diye bağıran kişi..
Tabire bakar mısınız?
Seni evden aldırırım..
Mafya ağzı.. Gazeteci arkadaşımızı evden aldırsaydı ne yapacaktı?
Bi temiz!!..
Spor yazarı arkadaşlarım, alkışladığınız sahip çıktığınız adama iyi bakın.. O adama övgüler düzerek harcadığınız meslektaşınıza da..
Bi düşünün..

KINAMA: bu yazınızdan dolayı sizi sadece benim kınadığımı düşünüyorsanız acayip derecede yanılıyorsunuz ,aynaya bakmanıza gerek yok pencereden gerçek dünyaya bakmanız yeterlidir. Orada 30 milyon Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurmuş bir milli kaleciye duyulan sevgi ve güven göreceksiniz,ayrıca Sizin o gazeteci dediğiniz arkadaşlarınız! vatandaş gözünden gördüğümüz kadarıyla gazetecilik ruhuyla değil ucuz paparazzi ruhuyla hareket ettiği sürece bırakın Volkan'ın dediği gibi evden aldırmayı sokağa bile çıkacak yüzleriniz olmayacak.Yazık 90 dakika boyunca kale arkalarından sürekli ana avrat küfür yiyen milli bir kalecinin üzerine bu şekilde gelmek, çok önemli bir kupa öncesi böylesine bir kindarlık ve kışkırtma tutumları içerisine girmek , ne haberciğin nede türk milli takım taraftarlığının ta en cehenneminin dibindedir.
Mehmet Tezkan (Kınama Yazısı) Mehmet Tezkan (Kınama Yazısı) Reviewed by Admin on 15:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.