Wordpress Seri İlan Eklentisi

Wordpress seri ilan eklentisi olarak ücretsiz kullanılan güzel bir eklentiden kısaca bahsedeceğim. Daha öncede kullanıcı vasıtasıyla ilan ekleme form doldurma konusunu şurada anlatmıştım. Bu sefer biraz daha detaylı bir seri ilan eklentisinden bahsedeceğim.

Another WordPress Classifieds Plugin (AWCP) eklentisinin Türkçe dil desteği yok ancak program yapımcısına bu konuda yardım edebilirsiniz. Zaten sitesinde destek olun çağrısı yapmış.

Bende ki Wordpress seri ilan eklentisi sürümüne buradan indirebilir ve wordpress sitenize ekleyebilirsiniz.

Eklenti ilk başta karışık gibi görünse de aslında Seri İlan için kullanılacağından neyin ne olduğununu kısa bir göz atmadan sonra anlarsınız.

Kategorileri oluşturmakla işe başlayabilirsiniz. Ben bir test sitemde Emlak,Hizmet,,Vasıta vb kategoriler açtım. Seri İlanlar bu kategoriler altında yayınlanacak.

Eklentiyi kurduğunuzda AWPCP adında bir ön sayfa  ve alt kategorilerini ekliyor. Bu sayfanın ekrana gelmesi için Ayarlar - Okuma - Ön Sayfa Görünümleri bölümünden AWPCP sayfasını seçmelisiniz.


Sayfanız bu şekilde görüntülenmeye başlayacaktır.


+Place Ad butonuyla yeni ilan ekleyebilirsiniz.



İlan bilgilerini girdikten sonra resim ekleyebilirsiniz.

Place Ad tuşlandığında Seri ilan yayınlanmış olur.

Soran arkadaşlar oluyordu, ilgilenenler için bu wordpress seri ilan eklentisini paylaştım. Eklenti muazzam bir detay içeriyor bu yüzden çok fazla detaylandıramadım ama yorum bölümünden takıldığınız kısım ve konuları paylaşabilirsiniz. 

Eklentinin orjinalini buradan indirebilirsiniz.
Bendeki AWPCP Wordpress seri ilan eklentisi versiyonuna ise buradan ulaşabilirsiniz.


Wordpress Seri İlan Eklentisi Wordpress Seri İlan Eklentisi Reviewed by Admin on 10:50 Rating: 5

2 yorum:

  1. eklediğimiz ilanın niteliklerini belirtmek mümkün mü ? Örnek olarak bu aracın benzinli veya dizel olup olmadığını seçip gösterebiliyor muyuz ? ilan verecek kişi bunu seçebilecek, lanı inceleyen biri görebilecek.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, İlan yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz sorun nedir? Eksik tablo var diyor, bunu nasıl çözmeliyim. Teşekkürler.

    There was an error trying to save your listing details:

    Table 'wordpress_30.7S17eiG_awpcp_ads' doesn't exist

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.