Pokemon Go Çılgınlığı

Pokemon Go çılgınlığı Türkiye'de de başladı ve neredeyse şimdilerin en çok konuşulan malzemesi haline geliverdi. Pokemon benim çocukluğumdan ziyade gençlik dönemime denk geldiği için isim itibariyle pek dikkatimi çekmesede, Pokemon Go adında piyasaya sürülen oyununu daha oynayamadan makalesini yazmaya karar verdim.

pokemon go nedir download


Niantic firmasının yaptığı oyunda sanal gerçeklik bir anda oyuncuları evinin odasından veya bilgisayar başından kaldırarak hayatın içerisinde olmaya zorluyor. Gps yardımıyla bulunduğu yerin, veya bulunduğu yerin oldukça uzağına kadar seyahat edip pokemon avına katılabiliyor. Sırf bu özelliği bile oyunu diğerlerinden farklı kıldığı içindir ki oyun ilerleyen günlerde daha da fazla tutulacak.

İNDİR: Oyunun Android versiyonunu  BURADAN direk telefonunuza indirebilirsiniz. Unutmadan oyunu oynayabilmek için kendinizi başka bir ülkeden bağlanıyor gibi göstermeniz gerekiyor. Bunuda Vpn tarzı uygulamalarla gerçekleştirebilirsiniz. Yakında Türkiye versiyonuda çıkacaktır.

Not: Oyun atom ve intel işlemcilerle uyumlu olmadığından bendeki Zenfone 2 telefona kurulumu yapıldı ancak siyah ekranda takıldı. İntel uyumlu oyun henüz piyasaya çıkmadı. Çıktığında buradan bilgi paylaşımı yaparım.

Dikkat: Pokemon avında dikkatli olun, kişilerin özel mülkiyetine izinsiz girmek ülkemizde suç teşkil etmektedir. 

Güncel: Pokemon Go intel işlemcili desteği artık var. Buradan güncel Apk dosyasını indirip kurabilirsiniz.
Pokemon Go Çılgınlığı Pokemon Go Çılgınlığı Reviewed by Admin on 13:52 Rating: 5

1 yorum:

  1. stirner - Your namesake is definitely an interesting character who I don't know much about. Can you recommend any single work or reamdw?eevrieie -Don't be such a tease! Correct me and be done with it. But I hope you're not thinking of the difference between contemporaneous and current.(My problem is that I always want to say "modern." But this word makes me think of Gertrude Stein and A Moveable Feast. So...)

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.