JotForm ile sitenize harika iletişim formları ekleyin

http://www.jotformeu.com adresinden siteniz için basitçe formlar oluşturabilirsiniz, üstelik sitenin sağladığı hizmetler sadece bu kadarda değil. Aşağıda resimde görüldüğü üzere ücretsiz üye oluyorsun ve 100 mb alan veriliyor, ve bu alanı her ay kazanmak içinse sadece ayda bir kere Like demen yeterli.



Jotform Yönetim paneli : Aşağıda görüldüğü üzere sınırsız sayıda form ekleme yapabilirsiniz, Ayrıca sağ taraftaki sürükle bırak yöntemiyle saniyeler içinde çok komplike formları oluşturmanıza olanak sağlıyor.



 

İşte tamda bahsettiğim komplike özellik, Koşullu sorular formlarda çok hoş görünür ve kullanıcıyı tabiri caizse özel hissetirir, Örneğin Cinsiyetiniz sorusuna Bayan yanıtı verildiğinde Askerlik durumunun sorulmaması gibi..



 

Teşekkür mesajı ekleme ise dediğim gibi birkaç saniyelik iştir. ister kendi mesajınızı ister bir sayfaya yönlenmesini sağlayabilirsiniz.



 

hazırladığınız iletişim formu mail adresinize aşağıdaki şekilde gelecektir. Elbette bu sayfanın da özelleştirmesi size bağlı, örneğin mesajı gönderenin ip adresi vb. özellikler sağlanmış durumda.



 

 

O kadar uğraştınız :) artık oluşturduğumuz formu sitemize ekleyelim o halde,aşağıda görüldüğü üzere bir çok yolu var eklemenin, üstelik sizin sunucunuzun asp-php- farketmeksizin bilinenn tüm mail eklentilerini kendi bünyesinde (persist,cdonts vb) topladığı için hostinginizden kaynaklı sorunlar yaşamayacağınıza eminim



 

unutmadan söylemem gerekirse , mailinize gelen her mesaj aynı zamanda burada da depolanmaktadır.
JotForm ile sitenize harika iletişim formları ekleyin JotForm ile sitenize harika iletişim formları ekleyin Reviewed by Admin on 19:46 Rating: 5

13 yorum:

  1. süpermiş gerçekten, teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. faydalı bir bilgi elinize sağlık, beni büyük bir dertten kurtardınız

    YanıtlaSil
  3. ben birşey yapmadım :) jotform yaptı.. kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. Jotforum üzerinden yaptığım formdan gelen mesajlarda TÜRKÇE KARAKTERLER çıkmıyor. Şirketimiz Webmail kullanıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim.

    YanıtlaSil
  5. Metin bey, jotform türkçe karakterleri desteklemektedir. sanırım sizin mail sunucunuzla alakalı bir sorun yaşıyorsunuz, denemek amacıyla hotmail veya gmaile gönderin , türkçe karakter çıkmadığını göreceksiniz.bu durumda mail sunucunuz ile ilgili işlem yapmanız gerekebilir, sunucu sizde değilse hosting firmasına bu durumu iletebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Jotform üzerinden gönderdiğim zaman bir sorun olmuyor. Ama web sayfamız üzerindeki Jotform dan gönderdiğim zaman Tüm Türkçe karakterler bozuk çıkıyor. Kendi Şirket web server üzerinde sayfamız ve mail sunucumuz. Ondan kaynaklanabilir mi ? BİM deki arkadaşlara söyledim, bizde sıkıntı olmaması lazım dediler.
    sizce web sunucumuzun hangi ayarlarına baktırmalıyım Bilgi işlemcileri, uyarmak açısından. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Metin Bey, dediğim gibi, kontrol edilmesi gerekir, örneğin maillerin olduğu sunucunun(windows server 2008,unix vb.) dili ,zaman dilimi bölgesel ayarları olabilir, ayrıca web sayfanızın set edildiği dilde önemldir, meta tagları arasında dil seçenekleri utf ,utf8 vb. kontrol edermisiniz.

    YanıtlaSil
  8. Doğan bey,
    O kadar araştırdım, bununla ilgili sayfalarda okudum, ama sizin yazdıklarınız bir ışık yaktı mı desem :) o an Dil ayarlarını kontrol ettim (daha önce form kullanmadığım için sıkıntı olmayınca hiç düşünmemişim demek ki)
    UTF-8 düzeltmesi yapınca sıkıntı çözüldü..
    Çok teşekürler yardımlarınız için..
    iyi çalışmalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  9. abi nerden kaydediyoruz ?

    YanıtlaSil
  10. Sağ üst tarafta "Kaydet" butonu var.

    YanıtlaSil
  11. cansın sen can

    YanıtlaSil
  12. deli rüzgar5 Ekim 2015 16:12

    en kısa sürede denicem güzel bilgi

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.