2008 server terminal server 120 gün yeter mi hiç

Microsoft Windows Server bilgisayarları uygulamaları istemci bilgisayar için yerel sanki sunucu üzerinde uygulamalara erişmek ve çalıştırmak için uzaktan istemci bilgisayarların Terminal Hizmetleri adlı bir uzak masaüstü hizmeti bulunuyor. Terminal Hizmetleri modeli tek tek ağ boyunca iş istasyonları çok sayıda uygulamaları korumak için gerekli zaman ve gider tasarrufu, sistem yöneticilerine merkezi istemci tarafındaki uygulamaları yönetmenize olanak sağlar. Terminal Hizmetleri dağıtmak için karar vermeden böylece hizmeti ile birlikte 120 günlük değerlendirme süresi daha uzun sürebilir test, hafife alınmaması gereken bir karardır. Neyse ki, 120 günlük değerlendirme süresi uzatılabilir.

 

  • 1



    Windows Server 2008 bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows Server 2008 bilgisayarda yönetici hesabı oturum açın. "Başlat" ve "Ara" kutusunu tıklayın. "Arama" kutusuna "% WINDIR% system32 lserver" girin ve basın "girin." "Lserver" penceresi açılacaktır.



  • 2



    "TSLIC.edb" dosyasına sağ tıklayın ve açılan menüden "Rename" butonuna tıklayınız. Adı kutusuna "tslic.prior" girin ve "Enter" tuşuna basın ve sonra bilgisayarı yeniden başlatın.



  • 3



    Windows Server 2008 Terminal Hizmetleri bilgisayara bağlanmak için kullanılan bir Windows istemci bilgisayar önyükleme ve bir yönetici hesabı kullanarak oturum açın. Tıklayın "Çalıştır" veya Ara seçeneğini "Başlat" regedit "yazın", "basın" girin. "



  • 4



    Görünen "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" penceresindeki "HKEY_LOCAL_MACHINE" klasörünü seçin ve sonra "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft MSLicensing" klasörüne gidin.



  • 5



    Sağ bölmede bulunan "TS CAL" tuşları bulun. Her "TS CAL" tuşuna sağ tıklayın ve açılan menüden "Sil" seçeneğini seçin. Kapatmak için "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" penceresinin sağ üst köşesindeki kırmızı "X" tıklayın "Kayıt Defteri Düzenleyicisi." Windows istemci bilgisayarı yeniden başlatın.




 

 
2008 server terminal server 120 gün yeter mi hiç 2008 server terminal server 120 gün yeter mi hiç Reviewed by Admin on 19:42 Rating: 5

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.