Telefonla gelen reklam aramaları

eskiden sokaklara satıcılar gelirdi, arabanın veya yüksekçe bir yerin üzerine çıkarak başlardı ürünlerini tanıtmaya tabi bu esnada değişik bir takım gösteriler oyunlar ve promosyonlar yaparak işi eğlenceli hale getirirdi. bir süre seyreder sonrada artık gitmek istemezsen gitmezdin bir daha, sonra hayatımızda teknoloji yükselmeye başladı ve reklamcılık tamda burada ortaya tekrar çıkıverdi,

burada reklamcılığın geçmişini anlatacak değilim ama bunalttığı bir gerçek var, Cep telefonlarını neredeyse kullanamaz hale geldiğimizdir. hani kişisel bilgiler, kişinin izni haricinde paylaşılmayacaktı, bunun için gittik birde oy kullandık, torbamıydı poşetmiydi neydi..

Ne diyorduk evet cep telefonları, sms ler çıldırdı, sürekli reklam mesajları geliyor, çok dikkat etmeme rağmen bakkalda çakkalda , dilekçe başvuru ıvır zıvır hiçbi yere telefonumu yazmıyorum ama gel görki hiç gitmediğim bir mağaza "gel ucuz mallar bizde" diye sms atıyor, Kusura bakmayın geleceğim varsa da gelmem artık. Çünkü benim telefon numaramı benden habersiz alıp kullanıyorsunuz.

Tam bıktım usandım artık sürekli telefona gelen reklam mesajlarından derken, bu seferde "Selamun Aleyküm" diyerek telefon açan çağrı merkezi elemanları başladı, "Kuran-ı Kerim satıyoruz"  diyorlar ve her seferinde başka başka telefon numaraları ile arıyorlar. yeter kardeşim bunaldım artık, dinden imandan edeceksiniz beni Yeter....
Telefonla gelen reklam aramaları Telefonla gelen reklam aramaları Reviewed by Admin on 19:35 Rating: 5

4 yorum:

  1. Selamın Aleyküm diye telefonu açan, "abicim abicim" diye konuşan. Karşısındakinin sadece numarasını değil, ismini de bilen (Hani 3.ŞAHISLARLA paylaşılmıyordu numaralarımız?) ve selamın aleyküm, abicim abicim kibar faslından sonra, "yok teşekkür ederim" cevabı üzerine EYVALLAHHH... diye telekonu kapatan. Ayıptır... Evimde KURAN'I KERİM var! Ama var veya yok, kimsenin bana dinimi öğretmesine, dayatmasına ihtiyacım da yok. Cep doldurma siyasetine güzelim dinimi, ülke sevgimi veya Ulu Önder Atatürk'ümü... Bunları siyasetine alet eden hepsine yazıklar olsun. Bu üç sevgi kutsal, insanlar içlerinde yaşarlar. Dayatmaya gerek yok, dayattıkça sevgi döner nefret olur.

    YanıtlaSil
  2. size katılmamak elde değil, çok iyi bir yere değinmişsiniz yazınızda tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Ben de size katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. semih boyraz1 Ekim 2015 17:21

    tamam bende teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler

Blogger tarafından desteklenmektedir.